Predvianočný Humble Bundle – 11 hier za 4 eurá

Zľavový portál Humble Bundle nezaháľa ani pred Vianocami ponúka 9 mobilných hier v hodnote 35 dolárov za cenu 5 dolárov, teda niečo vyše 4 eur.

Náš tip
Nový Humble Bundle v znamení Halloweenu

Ak zaplatíte jeden dolár, čo je 85 centov v európskej mene, dostane základnú štvoricu hier. Invert- Tile flipping puzzles ako názov napovedá je puzzle hra pre tých, ktorí majú radi hry ako Sudoku alebo Rubiková kocka. Superbrothers: Sword & Sworcery EP je prieskumná akčná adventúra s 8-bitovou grafikou, kde v roli mnícha s mečom bojujete a preskúmavate mýtické kráľovstvo. Alto’s Adventure je známa 2D platformovka, kde s postavou snowboardistu Alta musíte v zasneženej krajine preskakovať rôzne prekážky. Hra ma príjemnú hudbu a hlavne grafiku, ktorá vďaka zasneženému prostrediu podporuje vianočnú náladu. Pug’s Quest je ďalšia puzzle hra, v ktorej ovládate mopslíka a musíte prejsť 90 levelov aby ste zachránili jeho priateľov.

Za 4,48 dolárov, teda 3,81 rur dostanete ďalšie 4 hry. Vo Vignettes preskúmavate rôzne objekty otáčaním a ich rozoberaním. Shooting Stars je klasická frenetická strieľačka v 8-bitovej grafike, kde zostreľujete predmety pohybujúce sa vertikálne k spodnej strane obrazovky. Tower Dwelllers sú klasickou tower defense hrou v peknom fantasy prostredí. Caterzillar je 2D platformovka, v ktorej sa v roli červa Boba musíte prežrať na koniec neustále rotujúceho levelu.

No a ak zaplatíte plnú sumu 5 dolárov, čo je 4,25 eurocentov, tak dostane posledné 3 hry. FRAMED 2 je noir puzzle hra, v ktorej preskupujete jednotlivé okná komiksu do správneho poradia vďaka čomu je vám následne rozprávaný animovaný pútavý príbeh. The Bug Butcher je 2D strieľačka so skvelou grafikou v ktorej v roli deratizátora Harryho likvidujete hmyz v jednotlivých leveloch. Snowball je klasický pinball v zasneženom vianočnom prostredí.

Balíček hier Humble Bundle kúpite TU.

Zdroj: AndroidCentral

Disqus Comments Loading...