Nové chytré hodinky Huawei Watch 2 (2018) na obzore

Každá spoločnosť, ktorá sa venuje výrobe smartfónov, sa snaží do svojho portfólia značky zahrnúť aj chytré hodinky. Dobrým príkladom je Apple, Samsung či Xiaomi. Podobným smerom sa uberá aj Huawei, ktorý by mal tohto roku predstaviť ďalšiu generáciu Huawei Watch.

Všetko, čo je dobré mať po/na ruke

Huawei Watch 2 2018 budú treťou generáciou chytrých hodiniek od čínskeho výrobcu naberajúceho na popularite. Priniesť by pritom mali všetko, čo treba na boj s konkurenciou. Čo teda prinesú nové smartwatch z Číny?

Známy leaker Evan Blass dnes zavesil na Twitter nové rendery pripravovaných hodiniek s niekoľkými špecifikáciami. Watch 2 2018 sa vrhnú do súboja o zákazníkov so zbraňami, ktoré sú vo svete týchto gadgetov akýmsi štandardom.

Úplne vyhovujúce smartwatch po čínsky

Spoločnosť Huawei zakomponuje do nových hodiniek operačný systém Wear OS. Všetko to, čo tento systém obsahuje, zasa zobrazí 1,2” displej osadený technológiou AMOLED. Jemnosť zobrazenia 326 bodov na palec pri rozlíšení 390×390 bodov poteší aj náročnejšieho používateľa, keďže ide len o hodinky. Po stránke chodu sa o všetko postará Snapdragon 2100 od Qualcommu. Asistovať mu bude 768 MB RAM. Dáta si zase budete môcť uložiť na úložisko s kapacitou 4 GB. Šťavu tejto zostave bude dodávať batéria s kapacitou 420 mAh.

Z konektivity výrobca nezabudol na Bluetooth vo verzii 4.1 ani Wi-Fi, či GPS. Neopomenula sa ani služba eSIM. Aby boli Watch 2 praktické aj pre športovcov, dostanú certifikáciu IP68. Spomedzi všetkých senzorov možno spomenúť akcelometer, barometer, či gyroskop a ambientné svetlo.

O cene, či dostupnosti zatiaľ nie sú žiadne správy.

Disqus Comments Loading...