Huawei P10 a P10 Plus: Oficiálne rendery odhaľujú krásu nových zariadení

Od MWC nás delí už len niekoľko dní a to znamená, že sa môžeme tešiť na množstvo čerstvých noviniek, ktoré sa časom určite objavia aj u nás v redakcii. Jednou z nich bude aj Huawei P10 a Huawei P10 Plus.

Náš tip
Huawei P10 má opäť zaujať cenou. Unikli ceny jednotlivých modelov

O novinkách od Huawei sme už informovali niekoľkokrát a v podstate už vieme, čo môžeme očakávať. Huawei P10 má prísť s 5,5″ displejom, ktorý bude vo verzii P10 Plus po bokoch aj zahnutý. Novinkou má byť aj výkonnejší procesor Kirin 960 s ôsmimi jadrami a taktom do 2,3 GHz. Noa samozrejmosťou má byť aj duálny fotoaparát so snímačmi s rozlíšením 20 a 12 Mpix. Huawei P10 by mal prísť v niekoľkých variantoch so 4GB pamäte RAM a 32 resp. 64GB interného úložiska. K dispozícii má byť ale aj model so 6GB RAM a 128 GB vnútornej pamäte.

Huawei P10

Okrem parametrov vieme už aj to, ako budú novinky vyzerať. Už v predchádzajúcich dňoch a týždňoch sme sa stretli s niekoľkými rendermi a tlačovými fotografiami. Teraz máme k dispozícii ďalšie, ktoré ukazujú P10 a P10 Plus v tmavej farbe v plnej svojej kráse.

Zdá sa teda, že tento rok sa na MWC máme skutočne na čo tešiť. To, čo sa chystá a čo nás neminie sa dozviete aj v našom zhrnutí v článku MWC 2017: Vieme, na čo sa môžete tešiť!

Na obrázku údajný Huawei P10 Plus

Zdroj: gizmochina

Disqus Comments Loading...