Huawei Mate 10 PORSCHE DESIGN: Limitovaná edícia smartfónu Mate 10

Ani tento rok nechýba špeciálna edícia Porsche Design. Tá prináša už na prvý pohľad odlišnosti po dizajnovej stránke oproti štandardným modelom zo série Mate 10. Ide skutočne o exkluzívny kúsok, ktorý však poteší aj výbavou. Ponúka 6″ AMOLED displej s pomerom strán 18:9 a rozlíšením 2160 x 1080 pixelov. Vieme teda povedať, že vychádza z modelu Huawei Mate 10 Pro. V spodnej časti prednej steny sa nachádza práve nápis Porsche Design.

Náš tip
Huawei Mate 10 a Mate 10 Pro oficiálne: Sme NAŽIVO v Mníchove!

Až 256 GB interného úložiska

“Séria HUAWEI Mate 10 predstavuje prvú mobilnú jednotku na spracovanie neurónových sietí s umelou inteligenciou a spúšťa tým novú éru inteligentných smartfónov,” – Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group

Z ďalšej výbavy sú odlišnosti oproti modelu Mate 10 Pro badateľné najmä v rámci interného úložiska a použitej kapacity RAM. K dispozícii bude 6 GB RAM a až 256 GB interného úložiska. Ostatná výbava korešponduje práve s modelom Mate 10 Pro a tak nechýba špičkový procesor HiSilicon Kirin 970, batéria s kapacitou 4000 mAh (+ rýchle nabíjanie od Huawei), certifikácia IP 67 či špičkový zadný duálny Leica fotoaparát, ktorý ponúkne funkcie obohatené o umelú inteligenciu.

 

Dostupnosť limitovanej edície smartfónu Huawei Mate 10 Porsche Design na našom trhu zatiaľ nebola oznámená.

Zdroj: tlačová správa

Disqus Comments Loading...