Unikli rendery Huawei Ascend Mate 8, predstavia ho v septembri

Spoločnosť Huawei má na 2. septembra naplánovanú tlačovú konferenciu, na ktorej podľa všetkého predstaví nástupcu svojho obľúbeného tabletofónu. Predstavený by mal byť model Huawei Ascend Mate 8, o ktorom sme doteraz nemali k dispozícii veľa informácií. Teraz ale unikli rendery, ktoré naznačujú, ako by novinka mala vyzerať.

Ak by sme mali vychádzať z týchto obrázkov, môžeme skonštatovať, že veľa sa toho oproti predchodcovi nezmenilo. Smartfón ponúka tradičný a jednoduchý dizajn s minimom extravagancie. Prednej strane dominuje displej s minimálnym rámikom na stranách a z obrázkov sa zdá, že aj hore a dolu je rámik pomerne úzky. Zaujme malý svetlý bod napravo od reproduktoru, ktorý by mohol byť predným LED bleskom.

Vzadu sa toho oproti predchodcovi tiež veľa nezmenilo. Blesk sa presunul nad skener odtlačkov prstov, no inak ide o veľmi jednoduchý a tradičný dizajn, ktorému nemáme veľmi čo vytknúť. Samozrejme, ide iba o render, ktorý nemusí byť detailným odzrkadlením skutočnosti a na potvrdenie týchto informácií si ešte budeme musieť počkať. Zatiaľ nemáme ani veľa informácií týkajúcich sa hardvéru zariadenia. Niektoré zdroje naznačujú, že novinka ponúkne 6-palcový QHD displej a zatiaľ nepredstavený procesor Huawei Kirin 950. Hlavný fotoaparát by mal mať rozlíšenie 20 MP a predná kamera 8 MP. Ascend Mate 8 by mohol byť tiež dostupný v dvoch variantoch – model s 32 GB vnútornej pamäte by mal ponúknuť 3 GB pamäte RAM a model so 64 GB vnútornej pamäte by mal mať až 4 GB RAM.

Zdroj: CNMO via PhoneArena

Disqus Comments Loading...