HTC potvrdilo aktualizáciu na Android M pre One M8

Google predstavil vývojársku verziu svojho najnovšieho systému pred niekoľkými týždňami. Ako to už býva zvykom, užívatelia sa chcú čo najskôr uistiť, že aj ich zariadenie dostane aktualizáciu s najnovším systémom. Takto nevinne vyzval jeden americký majiteľ smartfónu HTC One M8 svoju domácu pobočku HTC na sociálnej sieti Twitter, aby mu potvrdili, že aj jeho smartfón dostane aktualizáciu s najnovším systémom.

Predstaviteľ spoločnosti HTC mu promptne odpovedal a uistil ho, že aj vlaňajší vlajkový model sa môže tešiť na najnovší systém. Samozrejme, na mysli mal finálnu verziu systému, ktorej meno ešte nie je známe a ktorá bude predstavená zrejme až o niekoľko mesiacov. HTC One M8 bude mať v tom čase už takmer dva roky, no HTC naďalej pokračuje v aktualizovaní aj svojich súčasných modelov a dodržujú záväzok aktualizovania vlajkových modelov do 24 mesiacov od ich zverejnenia.

Zatiaľ nie je zrejmé, či novú aktualizáciu dostanú všetky verzie vlajkovej lode. Môžeme ale očakávať, že sa to bude týkať klasických smartfónov od operátorov a odomknutých smartfónov, no zatiaľ nie je zrejmé, či sa to týka aj Google Play edícii či vývojárskej edície smartfónu.

Zdroj: Mo Versi (Twitter) via Android Police

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...