HTC Deluxe DLX: Medzinárodná verzia HTC Droid DNA na tlačových fotografiách

Prvý smartfón spoločnosti HTC s 5 palcovým Full HD displejom bol predstavený v polovici októbra v Japonsku a ani nie o mesiac na to, sa v USA objavila jeho verzia určená pre amerického operátora Verizon – HTC Droid DNA. Už teraz sa však hovorí o medzinárodnej verzii, ktorá by mala niesť označenie HTC Deluxe DLX. Prvý obrázok tohto zariadenia sa objavil len pred niekoľkými dňami, no ďalšie tlačové fotografie nenechali na seba dlho čakať a dnes ich priniesol zahraničný portál GSMarena.

HTC Deluxe DLX by mal byť podobne ako HTC Droid DNA či HTC J Butterfly vybavený veľkým 5 palcovým displejom s Full HD rozlíšením a poháňaný najnovším procesorom spoločnosti Qualcomm, Snapdragonom S4 Pro s taktovanim 1,5GHz. Samozrejme nechýba ani 2GB RAM, či kvalitný fotoaparát s rozlíšením 8Mpix a LED bleskom. Operačným systémom je Android 4.1 Jelly Bean s používateľskou nadstavbou HTC Sense 4.0+. Telefón by mal byť dostupný v troch farebných prevedeniach – bielom, čiernom a hnedom.

Kedy sa HTC Deluxe DLX začne predávať a za akú cenu zatiaľ nie je známe, no podľa informácií, ktoré poskytol zdroj portálu GSMarena, sa viac podrobností dozvieme už 6.decembra.

 

Disqus Comments Loading...