Takto vyzerá Android 7.0 Nougat na HTC 10

Spoločnosť HTC len pred niekoľkými dňami predstavila svoje prvé zariadenie s predinštalovaným systémom Android 7.0 Nougat. Volá sa HTC Bolt a u nás sa bude predávať pod iným označením. Nebude však jediným smartfónom, ktorý ponúkne Android 7.0. Ten už v týchto chvíľach HTC pripravuje aj pre svoju aktuálnu vlajkovú loď – HTC 10. A takto by mal nový systém vyzerať.

Nový Android 7.0 Nougat by na HTC 10 mal prísť ešte v decembri tohto roka. Informácie o dátume aktualizácie, ako aj uniknuté screenshoty, zabezpečil známy tipster LlabTooFeR. Ako môžete vidieť na screenshotoch, aj HTC 10 ponúkne inovácie, ktoré priniesol natívny Android 7.0. Tešiť sa môžeme na multiwindow obrazovku, vynovenú lištu upozornení a rýchlych skratiek, či na ďalšie novinky. Podľa všetkého dostane nový Android aj starší HTC One M9. Ten by sa ho mohol dočkať na sklonku roka, prípadne začiatkom januára.

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...