HRY | Super QuickHook – návyková retro arkáda s RPG prvkami

Ak hľadáte návykovú hru, ktorá vás dokáže zabaviť aj na niekoľko hodín, máme pre vás jeden tip. Je ním zaujímavá hra Super QuickHook, ktorá ponúka retro grafiku, jednoduché ovládanie a množstvo hodín skvelej zábavy. Hra bola už niekoľko rokov dostupná pre zariadenia so systémom iOS a teraz je konečne dostupná aj v obchode Play.

V hre sa budete posúvať pomocou špeciálneho háku, ktorý budete vystreľovať na steny a vďaka ktorému sa vyhnete hrozivému terénu pod vami. Ako určite tušíte, takýto pohyb nie je jednoduchý a v ceste vám bude stáť množstvo prekážok a nástrah, ktoré vám budú chcieť zabrániť v úspešnom absolvovaní levelu. O to náročnejšie je ale samotné hranie, kde sa nevyhnete častému opakovaniu tých istých úsekov, až kým konečne neprídete na to, ako obísť náročnejšiu prekážku.

Hoci hra je veľmi jednoduchá a rýchla, ponúka možnosti vylepšovania postáv a výbavy. Vďaka tomu budete musieť použiť aj isté strategické myslenie. Aj vďaka tomu je táto hra taká atraktívna a ponúka množstvo možností a zábavy. V hre sa totiž nachádzajú aj rôzne skryté cestičky a k dispozícii je aj špeciálny lavínový mód, ktorého prostredie je vygenerované úplne náhodne a vďaka tomu je tiež dosiahnutá rôznorodosť hry. Jedinou nevýhodou je, že hra nie je k dispozícii zadarmo. Stojí 2,64 EUR a nájdete tu aj mikrotransakcie, bez ktorých sa ale dokážete zaobísť. Hra má ale skutočne veľmi dobré hodnotenia a v prípade, že sa vám po nainštalovaní nebude páčiť, stále ju môžete do dvoch hodín vrátiť.

Verzia: 1.0
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: 3,39 €
Verzia: 1.0
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: 3,39 €

Zdroj: Android Authority

Disqus Comments Loading...