HRY | Score! World Goals – najkrajšie góly z histórie futbalu

Obchod Play ponúka niekoľko typov hier, ktoré vás dokážu zabaviť na dlhú chvíľu. Medzi ne patrí aj titul s názvom Score! World Goals, ktorý zaujme najmä fanúšikov futbalu, prípadne len najkrajších gólov v jeho histórii. Presne o takýchto góloch táto hra totižto je. Vašou úlohou je dať gól podľa predlohy, čím uskutočníte akúsi rekapituláciu reálnej situácie daného zápasu. Viac vám o hre napovie priložené video.

Vašou úlohou v hre Score! World Goals je zopakovať gólovú situáciu podľa predlohy, ktorú vám hra vopred ukáže. Po niekoľkých nahrávkach musíte nasmerovať loptu presne na miesto, kde vám ukáže hra, čím vlastne zopakujete situáciu z reálneho zápasu. Hra ponúka najlepšie góly z histórie futbalu a pýšiť sa môže nielen pekne spracovanou grafikou, ale aj intuitívnym ovládaním. Pokiaľ si nepamätáte, ako máte pri danej situácii pokračovať, môžete využiť nápovedu v ľavom dolnom rohu. Čím vernejšie danú situáciu zvládnete, tým lepšie hodnotenie môžete získať. O svoje úspechy sa samozrejme môžete podeliť aj so svojimi známymi vďaka zdieľaniu na sociálne siete.

Titul Score! World Goals je k dispozícii zadarmo a pokiaľ vás táto hra zaujala, môžete si ju stiahnuť pomocou nášho odkazu na Obchod Play nižšie. Okrem desiatok bezplatných levelov na vás čaká naozaj niekoľko-hodinový gameplay, ku ktorému sa budete radi vracať aj po dlhšej dobe a pokiaľ ste fanúšikom futbalu, hra vás rozhodne poteší. V komentároch nám píšte, ako sa vám tento titul páči a či vám na vašom Android zariadení funguje plynule.

Za tip ďakujeme nášmu čitateľovi Ondrejovi

Disqus Comments Loading...