HRY | Hay Day: Nová farming hra

Vývojári zo Supercell, ktorí majú na konte známy titul akým je Clash of Clans, uviedli nový – Hay day. Ide o jednu z hier, ktorá je simuláciou vašej farmy. Hay Day ponúka verný simulátor na štýl Harvest Moon, alebo FarmVille. Tvorba farming hier je jednou z víťazných stratégií ako prilákať používateľov ako osy na med. Supercell sa preto rozhodli túto veľmi populárnu hru na iOS priniesť aj na Android platformu. Hra je momentálne zadarmo.

Hay Day nie je vôbec zložitá. Hráči sa tu starajú o farmu, na ktorej rastú bežné rastliny, popri ktorých sa starajú o rozkošné zvieratá. Môžu predávať to čo vyprodukujú, rybárčiť, piecť dobroty, obchodovať s priateľmi a šíriť slovo o produktoch pomocou vlastnej reklamy. Hra je svojím mixom návyková, tiež je free-to-play a ľahko vás naučí ako ťažiť vlastne tony surovín.

   

Hoci je Hay Day dostupná bezplatne, ani táto hra sa nevyhla mikro-transakciám. Našťastie, ak o ne nemáte záujem, tak v hre si môžete nastaviť, aby vás neotravovali. Na záver by som vám len chcel popriať, aby ste si túto hru užili a komentovali, čo sa vám na nej páči, resp. nepáči.

 

Verzia: 1_37_105
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1_37_105
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...