HRY | Fallout Shelter konečne aj pre Android

Približne pred dvomi mesiacmi sa objavila nová hra Fallout Shelter, ktorá bola dostupná pre platformu iOS. V priebehu prvých dní si získala množstvo pozitívnych reakcií a fanúšikov, a tak sa vývojári rozhodli, že hru prinesú aj na platformu Android. Pôvodne chceli sprístupniť hru na najväčšej mobilnej platforme mesiac po originálnom vydaní, no nakoniec sa im to podarilo až po takmer dvoch mesiacoch. Hra je ale teraz dostupná v obchode Play a vyskúšať ju môžete aj vy.

Ak patríte medzi fanúšikov série Fallout, príbeh hry vám nebude neznámy. Ocitnete sa v postapokalyptickom svete, kde budete budovať bunker pre niektorých z posledných ľudí na Zemi. Budete sa musieť postarať o to, aby boli obyvatelia Trezoru spokojní a mali čo robiť. Budete im musieť zabezpečiť zamestnanie, ale aj možnosť sebarealizácie či dokonca im nájsť partnera, s ktorým budú môcť prispieť k rozmnoženiu populácie Zeme. V hre budete plniť jednoduché úlohy, ktoré vás budú posúvať stále ďalej a vďaka ktorým budete môcť vylepšovať váš bunker.

Vašou úlohou bude stavať také miestnosti, ktoré vám pridajú chýbajúcu hodnotu. Budete sa tiež môcť vydať na povrch, kde budete skúmať priľahlé oblasti. Popri tom nájdete nové zbrane či ochranné prostriedky, ktoré použijete proti nepriateľom z vonkajšieho sveta, ale niekedy aj proti nepriateľom priamo z vášho bunkra. Hoci nejde o tradičnú akčnú RPG hru, na aké sme v prípade Fallout zvyknutí, hra ponúka množstvo zábavy a možností vytvoriť si vlastný nedobytný bunker. Hru si môžete vyskúšať úplne zadarmo, no nájdete tu aj nákupy v aplikácii, bez ktorých by ste sa ale mali zaobísť.

Verzia: 1.13.9
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.13.9
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: Android Community

Disqus Comments Loading...