HRY | 100 PICS Quiz – hádanky skryté pod obrázkami

Hry s motívom hádanky sú čoraz obľúbenejšie. Dokazujú to nielen štatistiky z obchodu Play, ale aj ohlasy čitateľov, ktoré tieto hry majú v obľube. Jedným z najčastejšie sťahovaných kvízov je hra s názvom 100 PICS Quiz. V nej je vaša úloha veľmi jednoduchá – v angličtine napísať názov predmetu, osoby či hocičoho iného, čo sa nachádza na obrázku. Hra vám pritom s hádaním pomôže tým, že priamo pod obrázkom zobrazí písmená, z ktorých sa dané slovo dá vyskladať. Okrem toho vás hra poteší aj jednoduchou a peknou grafikou a nenáročnosťou na výkon zariadenia. Určená je všetkým používateľom, ktorí vedia aspoň základy angličtiny.

  

Pri hádaní obrázka si môžete postupne odhaľovať jeho jednotlivé časti. Celkovo sú 4 a čím menej ich odhalíte, tým viac mincí za uhádnutie daného slova získate. Hra vám ponúka samozrejme aj rôzne nápovedy, ktoré si môžete zobraziť pomocou nahraných mincí, teda virtuálnej meny v hre. Keď jej nemáte dostatok, môžete si ju dokúpiť za reálne peniaze. Keď prejdete všetkými 100 obrázkami, môžete si stiahnuť ďalšie balíčky a hádať opäť. Balíky sú pritom rozdelené do kategórií podľa tematiky. Hra je na stiahnutie dostupná bezplatne.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Ak sa s hrou trápite a neviete, ako ďalej, môžete si pozrieť nápovedy k jednotlivým obrázkom, ktoré vám prinášame nižšie. Určite však budete mať lepší pocit, ak hru prejdete sami :-)

100 Pics Quiz Answers / 100 Pics Quiz Odpovede

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: 100picsquizanswers

Disqus Comments Loading...