Honor predstavuje nové Bluetooth príslušenstvo pre smartfóny

Čínsky Honor po čerstvom predstavení nových modelov Honor V9 či Honor 8 Lite prináša ďalšie zaujímavé novinky. Tentokrát ide o praktické Bluetooth príslušenstvo pre smartfóny.

Náš tip
Honor 6X: Spustenie predpredaja na Slovensku. Poznáme cenu!

Prvou novinkou je Bluetooth headset Honor xSport. Ako už z názvu vyplýva, je určený najmä používateľom pri aktívnych športových činnostiach. xSport prináša výdrž až 10-11 hodín aktívneho prehrávania. Každý kus, vybavený špeciálnou membránou, má hmotnosť len 5 gramov! Nový headset príde do predaja v červenej, modrej a čiernej farbe už 28. marca za predpokladanú cenu približne 44 dolárov.

Honor takisto prináša špeciálny kryt s magnetickým úchytom do auta pre model Honor V9. Do predaja pôjde za predpokladanú cenu 24 dolárov. K dispozícii bude tiež 9V/2A nabíjačka do auta s podporou technológie “fast charge”. Odhadovaná cena tohto príslušenstva je 21 dolárov.

Čínsky výrobca myslel aj na milovníkov fotiek a predstavil jednoduchý statív pre smartfóny so samospúšťou a podporou ovládania kamery na diaľku využitím Bluetooth. Statív prináša za predpokladanú cenu 17 dolárov. Tieto zaujímavé doplnky od spoločnosti Honor pôjdu do predaja už 18. marca.

Zdroj: gizmochina

Disqus Comments Loading...