HLASOVANIE Kto by mal vyrobiť ďalší Nexus smartfón?

Na predstavenie nových Nexus smartfónov sme tento rok museli čakať poriadne dlho. Stálo to ale za to a Google spolu so spoločnosťami Huawei a LG vyrobili skutočne veľmi atraktívne zariadenia, ktoré sa stretli u mnohých fanúšikov s veľkým nadšením. Google ale aj tento rok ukázal, že sa nebojí do procesu prípravy Nexus zariadení zaangažovať aj doposiaľ nevyskúšané spoločnosti a Huawei spravil naozaj veľmi dobrú prácu.

S koncom roka ale môžeme rozmýšľať nad tým, aký bude ďalší rok a čo nám Google pripraví tentokrát. Je možné, že sa znovu môžeme tešiť na viac Nexus zariadení a nie je vylúčené, že aj teraz prídu od viacerých výrobcov. Ktorí to ale budú? Drvivá väčšina Nexus zariadení bola prijatá veľmi dobre a výrobcovia sa skutočne snažili dodať solídny hardvér, ktorý bol dobrým nástrojom na prezentovanie najaktuálnejšej verzie Androidu. Čo sa ale stane budúci rok? Aj keď má Google dobré vzťahy s viacerými výrobcami, nie je vylúčené že uvidíme zariadenie, ktoré vznikne spoluprácou s niekým úplne iným.

Na svojom konte majú Nexus zariadenia už aj LG, ASUS, Huawei, HTC, Samsung či Motorola. Kto by sa ale mal pridať? Sony? Lenovo? Alebo niekto iný? Možností je naozaj obrovské množstvo a keďže je predstavenie nových Nexusov v nedohľadne, môžeme iba polemizovať a debatovať. Práve preto sa pýtame vás – ktorý výrobca, resp. výrobcovia by sa mali spojiť s Google pri príprave nových Nexus zariadení? Hlasujte v našej ankete a dajte nám v diskusii vedieť svoj názor!

 Loading ...
Disqus Comments Loading...