Google Now prinesie novinku, ktorá nemusí potešiť všetkých používateľov

Spoločnosť Google pravidelne aktualizuje svoje služby či mobilné aplikácie. Jednou zo služieb je aj prostredie Google Now (Feed), ktoré môžete nájsť aj vo vašom Android smartfóne. Súčasťou prostredia Google Now (Feed) sú aj inteligentné karty Google. Tie vám ponúkajú okrem vyhľadávania Google aj prehľad o najnovších informáciách z vášho okolia ako správy, počasie, dopravné obmedzenia a ďalšie informácie.

Zmena skrývania videných kariet

Novinkou je funkcia, ktorá pravdepodobne nepoteší každého používateľa. Už nebude možné “swipe” gestom schovať kartu s informáciami, ktorú ste už videli a nechcete, aby bola zobrazovaná aj naďalej. Teraz bude pre daný úkon potrebné siahnuť do ponuky menu označenej troma bodkami a tam vybrať možnosť “Done with this card.” Potiahnutie “swipe” gestom bolo však viac prirodzené a aj rýchlejšie z pohľadu používateľa. Informácia prichádza z manažérskeho zdroja spoločnosti Google.

Náš tip
Google Now sa mení na Feed – prehľad všetkých aktualít presne pre vás

Ide o zvláštny krok zo strany spoločnosti Google. Na viacerých fórach sa zatiaľ nestretol s pochopením medzi používateľmi. Používate funkciu inteligentných kariet Google vo vašom smartfóne? Vadí vám upravená funkcionalita skrývania už videných kariet? Aký je váš názor na novú funkciu? Vaše otázky a postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: phandroid.com

Disqus Comments Loading...