Google udelil ocenenia pre aplikácie s najkrajším Material dizajnom. Víťazov možno poznáte

Spoločnosť Google už druhý rok udelila ocenenie pre aplikácie, ktoré najlepšie implementovali moderný Material dizajn do svojho prostredia. Ocenenie nesie označenie Google Material Design Awards 2016 a tento rok bolo ocenených až päť aplikácií v piatich rôznych kategóriách.

Material dizajn bol pritom predstavený v roku 2014, odkedy sa dostal do aplikácií, ale aj do rôznych ďalších častí webu. Najväčšmi ho implementujú vývojári Android aplikácií, vďaka čomu sú aplikácie v systéme Android kompaktnejšie a ponúkajú jednotnejší dizajn. Okrem toho sa ale s týmto dizajnovým jazykom stretávame aj na úplne iných miestach a je zrejmé, že Google to s Material dizajnom trafil do čierneho. Toto sú víťazi tohtoročných ocenení v jednotlivých kategóriách:

Ako môžete vidieť, tento rok sa posnažili aj vývojári obľúbených aplikácií s veľkým množstvom používateľov. Aj vďaka tomu vidíme medzi víťazmi rôzne populárne tituly, ktoré dokonale implementujú prvky Material dizajnu a ponúkajú tak používateľom lepší užívateľský zážitok. Viac informácií o jednotlivých kategóriách nájdete na stránke Google Material Design Awards 2016.

Zdroj: Google via Android Central

Disqus Comments Loading...