Google Mapy umožnia pridať obchádzku k vašej trase a zobrazia aj ceny benzínu

Aplikácia Google Mapy ponúka stále viac užitočných funkcií. Google sa snaží svoje mapy neustále zdokonaľovať, aby boli pre užívateľov praktickejšie a aby im neponúkali iba jednoduchú orientáciu, ale aj mnohé ďalšie možnosti. V najnovšej aktualizácii znovu pribudli dve veľmi užitočné novinky, ktoré ocenia najmä šoféri.

Aktualizácia totiž ponúka možnosť pridať k svojej trase obchádzku. Ak sa počas cesty rozhodnete, že niekde odbočíte a následne sa na svoju trasu vrátite, až doteraz sa vás navigácia snažila presvedčiť, aby ste sa čo najskôr vrátili späť, resp. prepočítala trasu a navigovala vás úplne inak. Teraz je možné do pôvodnej trasy pridať obchádzku bez toho, aby ste museli meniť cieľovú destináciu.

Druhou zaujímavou novinkou je zobrazovanie cien pohonných hmôt v najbližších čerpacích staniciach. Vďaka tomu sa budete vedieť lepšie rozhodnúť, na ktorej stanici natankujete tak, aby ste čo najviac ušetrili. Je otázne, či bude táto novinka dostupná aj u nás. Ak sa tak nestane hneď teraz, možno sa toho dočkáme niekedy v budúcnosti. Ako obyčajne, aj teraz budú nové funkcie sprístupňované v priebehu najbližších týždňov, a tak sa nemusíte obávať, ak ich ešte na svojom zariadení nemáte dostupné.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: LatLong Blog via Android Central

Disqus Comments Loading...