MIUI 9 Global prichádza v stabilnej verzii na vybrané Xiaomi zariadenia

Spoločnosť Xiaomi prináša stabilnú verziu svojej nadstavby MIUI 9. Softvérové novinky v stabilnej verzii priniesol výrobca na udalosti v indickom New Dehli, pri príležitosti predstavenia nového smartfónu zameraného na “selfie” fotografie s názvom Xiaomi Redmi Y1.

Náš tip
Xiaomi Redmi Y1 oficiálne: V hlavnej úlohe “selfie” fotografie
Náš tip
AKCIA: GearBest prináša skvelé ZĽAVY na vybrané Android smartfóny | KUPÓNY

MIUI 9 Global

Prostredie MIUI 9 bolo predstavené začiatkom roka v Číne a výrobca má s touto nadstavbou pomerne rozsiahle plány. Aktualizácia by mala byť dostupná aj na päť rokov starý smartfón Xiaomi Mi 2, ktorý prišiel na trh ešte so systémom vo verzii Android 4.1 Jelly Bean. Prinášame vám zoznam všetkých zariadení, ktoré by mali obdržať pripravovanú aktualizáciu MIUI 9.

  • Mi Mix 2, Mi Mix, Mi Note 3, Mi Note 2, Mi Note, Mi 6, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 4i, Mi 4, Mi 3, Mi 2, Mi Max 2, Mi Max. Mi Max Prime
  • Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi Note 5A, Redmi Note 3, Redmi Note 4G Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 4G, Redmi 4, Redmi 4X, Redmi 3, Redmi 3S, Redmi 3S Prime, Redmi 2, Redmi 2 Prime, Redmi Y1, Redmi Y1s

Náš tip
Xiaomi lámalo rekordy. V septembri predali až 10 miliónov smartfónov

Xiaomi prináša štatistiky ohľadom svojej nadstavby. Globálne MIUI je k dispozícii v 56 jazykoch a má 280 miliónov aktívnych používateľov v 220 krajinách sveta. Stabilná verzia ROM prichádza na smartfóny Redmi Note 4, Mi Mix 2 a Mi Max 2 v najbližších dvoch až troch týždňoch, pričom beta verzia bude dostupná pre všetky tri zariadenia už dnešným dňom. Dostupnosť na ostatné zariadenia zatiaľ nebola upresnená.

Zdroj: androidcentral 

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...