Gearbest spustil veľký výpredaj elektroniky. Nakupujte za skvelé ceny!

V jednom z najväčších čínskych e-shopov v týchto dňoch prebieha veľký výpredaj elektroniky. Gearbest, ktorý má vo svojom portfóliu tisícky produktov, zlacňoval v niekoľkých kategóriách. Za zvýhodnené ceny kúpite najmä príslušenstvo a doplnky ku smartfónom, od akčných kamier, slúchadiel, až po inteligentné hodinky a digitálne fotoaparáty. Za bezkonkurenčné ceny si môžete vybrať aj rôzne fitness náramky a bezpečnostné IP kamery.

–>Pozrite si celú ponuku akciových cien<–

Zo širokej ponuky vyberáme aspoň niekoľko zaujímavých kúskov. Medzi ne patrí napríklad aj fitness náramok Zeblaze ZeBand, ktorý dokáže nielen monitorovať bežné športové úkony a fyzickú aktivitu, ale aj zmerať srdcový pulz, či zobraziť upozornenia zo smartfónu. Navyše, náramok je odolný voči vode a vie zaznamenať aj aktivity spojené s plávaním. Ústredným prvkom náramku je potom 0,94″ OLED displej, ktorý má rozlíšenie 160 x 65 px. Jeho cena je iba 20€

Medzi zľavami na Gearbeste nájdete aj originálnu Xiaomi bezzrkadlovku YI M1. Tá je vybavená 20Mpix Mikro 4/3 senzorom Sony IMX269, ktorý používa napríklad aj minuloročný Panasonic GX8, ktorý sa aj dnes stále predáva za približne 900 a viac eur (v závislosti od pribaleného objektívu). Fotoaparátu chýba akýkoľvek blesk alebo dokonca elektronický hľadáčik. K dispozícii je však 3-palcový dotykový displej s rozlíšením 720 x 480 px. Yi M1 dokáže samozrejme natáčať 4K video pri 30FPS a nechýba mu ani konektivita v podobe WiFi a Bluetooth LE. Predávať sa bude v čiernej a striebornej verzii so setovým objektívom s ohniskovou vzdialenosťou 12-40mm a svetelnosťou f/2.5-5.6.

V ponuke e-shopu nájdete tiež novú akčnú kameru Xiaomi Yi 2, ktorá dokáže natáčať 4K video, má farebný dotykový displej, pokročilú stabilizáciu obrazu, ako aj nový snímač a kvalitnejšiu optiku. Pri priamom porovnaní špecifikácií je dokonca v mnohých smeroch lepšia ako GoPro Hero4 Black.

Náš tip
Xiaomi Yi Action Camera 4K parametrami poráža aj GoPro Hero4 Black. Valcovať bude aj cenou

No a vo výraznej zľave aktuálne nájdete aj inteligentné hodinky s netradičným a krkolomným názvom DTNO.I NO.1 G3+. Tie sa dajú kúpiť za polovicu pôvodnej ceny, pričom ponúkajú zaujímavú hardvérovú výbavu aj dizajn. Vybavené sú 1,3-palcovým IPS displejom s rozlíšením 240 x 240 px, procesorom MTK2502, 128MB RAM a 64MB internou pamäťou. Hodinky dokážu zastúpiť väčšinu funkcií bežných fitness náramkov, obsahujú vlastný snímač srdcového tepu a sú aj odolné voči vode. Samozrejmosťou je zobrazovanie upozornení z pripojeného smartfónu. Vyrobené sú z kovu a pre ovládanie sa okrem dotykového displeja používa aj otočná luneta, ktorú poznáme z hodiniek Samsung Gear S2 a Gear S3. To všetko teraz len za 66€.

–>Pozrite si celú ponuku akciových cien<–

Disqus Comments Loading...