Klávesnica Fleksy má nového vlastníka a nový update

Populárna klávesnica Fleksy má po roku nového majiteľa, spoločnosť Thingthing, a konečne sa dočkala aj updatu.

Pokiaľ ste boli alebo stále ste užívateľmi klávesnice Fleksy, určite ste zaznamenali komplikovanú históriu v prípade tejto aplikácie behom posledných dvoch rokov. Pôvodný tvorca klávesnice dlho nevydával potrebné updaty a opravy. Komunikačné kanály developera mlčali, podpora neodpovedala na e-maily a nikto nevedel, čo sa deje. Minulý rok v júni odkúpil Fleksy Pinterest, spoločnosť, ktorá stojí aj za rovnako pomenovanou webovou službou pre zdieľanie fotografii. Ako sa následne ukázalo, spoločnosť spravila túto akvizíciu z dôvodu získania vývojárov a neistá budúcnosť klávesnice pokračovala.

Teraz po vyše roku má Fleksy nového vlastníka viacmenej neznámu spoločnosť Thingthing.  A spoločne s tým aj nový update, ktorý prináša:

  • vylepšení mechanizmus zdieľania pre gify a grafické nálepky vo vybraných podporovaných aplikáciach priamo v konverzáciách
  • opravy chyb v prediktívnom písaní v rumunskom a ukrajinskom jazyku (klávesnica napríklad padala pri napísaní slova Fleksy, čo bolo skutočne ironické)
  • oprava viacerých chýb a kompatibility s Android OS 7.0 Nougat
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: androidauthority

Disqus Comments Loading...