Flappy Golf 2 dostupný pre Android. Ďalšia návykovka na svete?

Ak vás niekedy zaujímalo spojenie veľmi obľúbeného titulu Flappy Bird a populárneho športu golf, tak máme pre vás dobrú správu. Vývojári z Noodlecake Studios ešte dávnejšie vydali hru Flappy Golf a tentokrát sa môžeme tešiť na jeho druhé pokračovanie.

Veľa zmien ale neočakávajte, grafika a ovládanie ostali prakticky rovnaké. Cieľom je naďalej dostať lietajúcu loptičku do jamky s čo najmenším počtom mávnutím krídiel. Ale určite očakávajte pár zmien, vrátane nových dráh z iných hier. Tak napríklad nový Flappy Golf 2 prichádza s dráhou z hry Super Stickman Golf 3, ktorá taktiež pochádza od Noodlecake Studios.

Novinka bola ale oznámená už pred mesiacom, ale až teraz si našla cestu do obchodu Play. Krídla loptičky ovládate dotykom prstov na ľavej alebo pravej časti displeja a čím menej loptička mávne svojimi krídlami, tým lepšie ocenenie získate. Môžete získať bronzovú, striebornú alebo zlatú hviezdu a ak máte viac zlatých hviezd, odomkne sa vám aj Super Star Mode. Hra ponúka 29 nových dráh, ktorých počet sa budúcimi aktualizáciami zvýši.

Nechýba ani klasický online a lokálny multiplayer, vďaka ktorému môžete súťažiť s kamarátmi alebo aj cudzincami. Flappy Golf 2 si môžete zadarmo stiahnuť na Google Play, kde na vás čakajú mikrotransakcie. Dajte nám v komentároch vedieť, či vás hra chytila ako nostalgický Flappy Bird.

Verzia: 2.0.7
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.0.7
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...