Spoločnosť Fitbit predala milión kusov chytrých hodiniek Versa

product photography of versa in box classic and Special Edition

Spoločnosť Fitbit neodštartovala svoje pôsobenie na trhu chytrých hodiniek tak, ako to očakávala. Ionic ani zďaleka nesplnili očakávania. Stretli sa s nechválitebnými recenziami a predajné čísla takisto nedosiahli vytúžené hodnoty. Po predstavení modelu Versa v marci tohto roka sa však Fitbit konečne dopracoval k peknému výsledku.

Náš tip
Fitbit Ionic: Prvé inteligentné hodinky Fitbit oficiálne predstavené!

Fitbit s chytrými hodinkami veľa skúsenosti nemá

Nie je to tak dávno, čo výrobca Fitbit predstavil chytré hodinky menom Ionic. Po skúsenostiach s najrôznejším fitness príslušenstvom tak zakúsil aj svet smartwatch. Ionic však nevykazovali očakávané výsledky po tom, čo boli predstavené v auguste minulého roka.

Model Ionic nenaplnil očakávania výrobcu a ten tak priviedol na svet nový model

Hoci Fitbit Ionic disponoval tými najrôznejšími funkciami pre športovcov, aplikáciami a dokonca aj vlastným operačným systémom, nepredávali sa podľa očakávaní výrobcu. Ten sa tak rozhodol priniesť niečo lepšie a dostupnejšie.

Náš tip
Fitbit Blaze: Fitness hodinky so štýlom | CES 2016

Fitbit Versa sú dostupnejšie a ľahšie

Fitbit, ktorý sa roky venoval iba výrobe a predaju rôzneho fitness príslušenstva, sa rozhodol po neúspechu modelu Ionic predstaviť chytré hodinky Fitbit Versa.

Náš tip
Fitbit predstavil najľahšie smart hodinky Versa a smart náramok pre deti Ace

Náš tip
Fitbit Alta HR: Najužší fitness náramok na svete

Versa disponujú hliníkovým telom, ktoré je štíhle a ľahké. Hodinky tak používateľ neucíti cez deň ani v noci. Lákadlom je aj štýlové príslušenstvo, ktoré môže hodinky zladiť s oblečením, alebo len lepšie sadne k niektorej z aktivít. Podporujú aj aplikáciu pre rodičov na sledovanie ich detí a fungujú na operačnom systéme Fitbit OS 2.0.

Chytré hodinky Versa prinášajú naozaj veľké množstvo funkcií

Milión vyvezených kusov od marca

Od predstavenia v marci tohto roka už ubehol nejaký ten čas. Zamestnanci spoločnosti Fitbit môžu byť potešení, pretože model Versa dosiahol zaujímavú hranicu milión vyvezených kusov. Cena sa oproti menej slávnym Ionic znížila o 100 dolárov, takže hodinky teraz možno získať za 199 dolárov. Zdá sa, že aj toto pomohlo firme dostať sa k pekným údajom z predajných tabuliek.

Disqus Comments Loading...