Po novom môžete filmy z torrentov pozerať priamo v internetovom prehliadači

Hoci sa okolo známej stránky na torrenty – The Pirate Bay – v posledných mesiacoch točilo množstvo negatívnych správ a mala aj dlhodobejšie výpadky, teraz je online a funguje. Svoje znovuzrodenie chce osláviť vo veľkom, a tak ponúka používateľom novú funkciu – prehrávanie filmov z torrentov priamo v prehliadači. The Pirate Bay oznámil podporu pre známy plugin Torrents Time, ktorý názvom napodobňuje známu aplikáciu Popcorn Time, ktorá je pre zmenu mimo prevádzku. A čo Torrents Time konkrétne ponúka?

Plugin s názvom Torrents Time vám umožňuje akoby streamovať torrent priamo vo vašom internetovom prehliadači. Kým sa torrent stiahne do vášho PC, tak ho môžete v reálnom čase pozerať. Všetko však nefunguje ešte dokonale, a tak sa pripravte na horšiu kvalitu obrazu, dlhé čakanie na sťahovanie či niekoľko bugov. Kvalitný základ však už bol postavený…

Ak si chcete túto novinku vyskúšať, stiahnite si Torrents Time plugin do svojho prehliadača. Aktuálne ho podporujú Mozilla Firefox, Internet Explorer aj Google Chrome, a to na počítačoch s Windows aj Mac OS X systémom. Musíme vás však upozorniť, že táto činnosť je na území Slovenskej republiky ešte stále nelegálnou, a tak ju vykonávate na vlastnú zodpovednosť.

Zdroj: Gizmodo

Disqus Comments Loading...