Facebook povolil fotografie dojčiacich matiek

Facebook na svojej sociálnej sieti nepovoľuje zdieľanie žiadnych fotografií alebo príspevkov, ktoré obsahujú nahotu alebo inak nevhodný a neprístupný obsah. Kontrola miliónov príspevkov nie je však jednoduchou úlohou a tak sa z väčšej časti spolieha aj na používateľov, ktorí nevhodné príspevky nahlasujú. Donedávna patrili medzi ne aj fotografie dojčiacich matiek, ktoré Facebook bez akýchkoľvek zábran na podnety používateľov vymazával. To sa však podľa správy Huffington Post UK pred dvoma týždňami zmenilo.

Podľa hovorcu Facebooku, spoločnosť fotografie nikdy nezakázala. “Je to prirodzené a krásne, a vieme, že pre matky je dôležité, aby sa podelili o svoje zážitky s ostatnými na Facebooku,“. Teraz však povoľuje aj zábery dojčiacich matiek, ktoré prsník odhalia úplne.

Ako sa správa sociálna sieť k iným fotografiám s nahotou? “Je nesmierne ťažké posúdiť každú nahlásenú fotografiu, ktorá môže alebo nemusí obsahovať nahotu. Najmä keď sú na Facebook každý deň nahrané miliardy fotografií, z ktorých niektoré mohli byť odstránené aj omylom“.

Zmeny, ktoré vo svojej politike “nahoty” Facebook spravil, sú pre mamičky určite vítanou novinkou. Už sa teda nemusia báť, resp. môžu bez akýchkoľvek obmedzení a obáv, zdieľať fotografie z kŕmenia svojich najmenších a najmilších, aj na najväčšej sociálnej sieti na svete.

Aký máte vy názor na fotografie dojčiacich matiek odhaľujúce svoje prsia na Facebooku? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: endgadget

Disqus Comments Loading...