Bývalí moderátori Top Gear spustili sociálnu sieť DriveTribe

Fanúšikovia áut a diváci televíznej relácie Top Gear spozornite! Bývalí moderátori – Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May – nielenže pred nedávnom spustili svoju novú reláciu The Grand Tour, ale teraz vydávajú aj aplikáciu s názvom DriveTribe.

DriveTribe je v podstate sociálna sieť zložená z niekoľkých fór – Tribes. Tieto fóra sa venujú hlavným témam o autách – klasické autá, športiaky, veterány, pretekárské autá, Ferrari, či driftovanie. Nájdeme tu ale aj trochu netypické témy, pri ktorých sa určite pobavíte – pretekárske hry, ženy a autá alebo novinky zo sveta áut. Sociálna sieť svojim konceptom mierne pripomína Quoru, Reddit alebo Medium.

Každý “Tribe” má na starosti iná osoba, trojica moderátorov má vlastné Tribes. Okrem nich sa do tohto projektu pridali aj prominentní žurnalisti motošportu, pretekári alebo Youtuberi, ktorí sa venujú autám. Podľa určitého Tribe-u sa vám bude zobrazovať špecifikcý obsah, ktorý zahŕňa text, video a obrázky. Ako to vyzerá v praxi si môžete pozrieť nižšie.

 

Napriek tomu, že Clarkson, Hammond a May majú podpísanú zmluvu s Amazonom, DriveTribe financovala spoločnosť Fox, ktorá poskytla až 6,5 milióna dolárov. Amazonu to ale podľa správ nevadí a zmluva je nastavená tak, aby sa trojica mohla naraz venovať The Grand Tour aj DriveTribe.

Pôvodne mali k tejto aplikácií prístup len exkluzívne osobnosti a testeri, avšak teraz už je dostupná širokej verejnosti. Ak vás aplikácia DriveTribe zaujala a chcete vedieť viac z oblasti áut a motocyklov, neváhajte a stiahnite si ju práve teraz.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...