HRY | Crayon Slayer – červy pre Android aj v multiplayeri

V obchode Play sa objavila zaujímavá hra Crayon Slayer od slovenského vývojára s menom Devvine. Ide o jednoduchú oddychovú hru, ktorá ale môže priniesť množstvo zábavy vám a vašim priateľom. Najzaujímavejšou súčasťou hry je totiž multiplayer, vďaka ktorému si hru môžete zahrať spolu s priateľmi.

Princíp hry je veľmi jednoduchý – klasickými gestami potiahnutia prstom po obrazovke ovládate svojho modrého červa, ktorý sa snaží zablokovať zeleného červa-votrelca. K dispozícii pritom máte herné plátno s obmedzenými rozmermi, a tak budete musieť zmeny pohybu dobre načasovať, aby ste nenabúrali. Ovládanie hry je tak enormne jednoduché, čo je jedným z hlavných dôvodov, prečo má hra taký obrovský potenciál.

Hru si môžete zahrať aj proti telefónu, no tento mód slúži skôr ako tréning. Skutočná zábava začne až vtedy, keď si hru zahráte s priateľmi. Multiplayer mód je síce iba v beta verzii, no napriek tomu by mohol fungovať dobre vzhľadom na malú náročnosť hry. Tento mód pritom funguje na princípe vytvárania herných miestností s konkrétnym menom, do ktorých sa môžu priatelia pripojiť, a tak sa nemusíte báť toho, že by sa vám do miestnosti pripojil niekto neželaný. Hra je v obchode Play k dispozícii úplne zadarmo a nenájdete tu ani žiadne mikrotransakcie, takže určite stojí za vyskúšanie.

Verzia: 1.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...