COOL Vianoce s COOLPAD: Vyhrajte 24x Coolpad Modena [19.deň] + výherca

V období Vianoc sme si pre vás pripravili ďalšiu zaujímavú súťaž. Jej názov je COOL Vianoce s COOLPAD a princíp tejto súťaže veľmi jednoduchý. Každý deň budete môcť otvoriť jedno okienko v kalendári, pod ktorým sa bude ukrývať súťažná otázka. Správnu odpoveď na túto otázku treba zaslať vždy do 18-tej hodiny daného dňa. Pokiaľ budete odpovedať správne, budete zaradení do žrebovania o jeden smartfón. Víťaza vyhlásime každý deň do 20:00. Súťaže sa môžete zúčastniť každý deň a za celé obdobie môžete vyhrať maximálne jeden smartfón. Ak vyhráte, vaše ďalšie odpovede budú zo súťaže vyradené. Otázky budú zverejňované každý deň formou adventného kalendára.

Každý deň až do Vianoc, teda 24. decembra, môžete súťažiť o jeden z 24 smartfónov Coolpad Modena. Ten sa vyznačuje napríklad veľkým 5,5-palcovým displejom, 4-jadrovým procesorom Snapdragon 410, 1 GB RAM či fotoaparátom s rozlíšením 8 Mpix. Batéria s kapacitou 2500 mAh ho dokáže poháňať niekoľko dní a výhodou je rozhodne aj dualSIM funkcionalita, či veľmi moderný a štýlový dizajn. Ak si chcete o tomto zariadení prečítať viac, odporúčame vám našu detailnú recenziu.

Aby ste sa mohli zapojiť do súťaže, je potrebné, aby ste správne odpovedali na otázku, ktorú nájdete v nižšie situovanom formulári. Prajeme vám veľa šťastia v COOL Vianociach s COOLPAD!

Výherca (19.deň): Simona Kurcinova

Akými ochrannými mechanizmami disponuje Coolpad Big Boy? Správna odpoveď: Ochrana proti prehriatiu, Ochrana proti preťaženiu, Ochrana proti prebíjaniu / ochrana proti hlbokému vybitiu, Ochrana proti skratu.

Nevyhrali ste? Nevadí. Sledujte adventný kalendár, správne odpovedajte na súťažnú otázku a vyhrajte každý deň Coolpad Modena. Nová otázka bude dostupná ráno o 8:00.

Disqus Comments Loading...