Cinema 4K: Dostaňte zo svojej kamery maximum | APLIKÁCIE

Aplikácií na spracovanie videí v Android smartfónoch stále nie je veľa. Veľa z nich ponúkajú len základné funkcie a len máloktoré dokážu aj nahrávať videá. A to už vôbec nehovoríme o podpore 4K videí s vysokými dátovými tokmi. Jedna sa tu ale predsa len nájde. Jej názov je Cinema 4K a do Android smartfónov prináša niekoľko nástrojov a funkcií, ktoré určite ocení každý, kto tvorí video-obsah aj prostredníctvom svojho smartfónu.

Cinema 4K ponúka všetky vyššie zmieňované funkcie a podporu pre videá s bitratom do 200 Mbps. Vo výbave jej nechýba ani podpora tzv. flat video profilu, či možnosť manuálne nastaviť expozíciu a citlivosť ISO. Manuálne môžete meniť aj zaostrovanie, či hodnoty vyváženia bielej, a to všetko aj počas natáčania videa. Aplikácia ponúka tiež pokročilé nastavenia rozlíšenia videa, FPS, dátového toku, redukcie šumu, či výber toho, kde sa bude video ukladať.

Nezabúdajte, že pre využitie plného potenciálu aplikácie je potrebné vlastniť zariadenie, ktoré má dostatok výkonu a podporuje Camera2 API. To, či bude dobre fungovať si môžete otestovať aj v trial verzii aplikácie, ktorá podporuje všetky funkcie, dokáže však natáčať videá s dĺžkou maximálne 1 minúty. Plná verzia stojí 4,88€.

Verzia: 2.4.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.4.1
Aktuálna cena: Zdarma

 

Disqus Comments Loading...