Chameleon Launcher 2 pre smartfóny už dostupný na Google Play [UPDATE]

Ak sledujete vývoj okolo zaujímavého launchera Chameleon, tak pravdpeodobne už viete, že v najnovšej aktualizácii pribudla lepšia optimallizácia pre smartfóny a ďalšie vylepšenia týkajúce sa widgetov. Tí čo projekt finančne podporili na Kickstarteri, získali prístup k najnovším funkciám v predstihu a môžu sa tešiť z pridanej podpory pre smartfóny s displejmi, ktorých rozlíšenie je 720×1280 pixelov alebo vyššie.

Zmenami prešiel aj vzhľad widgetov, ktoré majú teraz hrubšiu hlavičku a tlačidlo pre zapnutie rozšírených možností. Z widgetu kalendára môžete napríklad priamo z plochy pridať novú udalosť alebo zmeniť jeho nastavenia. Chameleon v tejto verzii nepridáva žiadne nové widgety, no odkazuje sa na komunitnú stránku chameleonwidgets.com, kde môžu svoje miniaplikácie pridávať aj samotní používatelia.

Nová verzia Chameleon Launcher 2 je zatiaľ dostupná len pre prispievateľov z Kickstarteru, no o niekoľko týždňov by mala byť k dispozícii pre všetkých aj na Google Play. Momentálne si môžu záujemcovia zakúpiť launcher za 3,12€ – získajú tak balík kompatibilný s tabletmi aj smartfónmi. Chameleon pre smartfóny sa po vydaní na Google Play bude dať zakúpiť aj samostatne za 2,25€.

Aktualizácia 21.3.2013:

Chameleon Launcher pre smartfóny je na Google Play dostupný už pre všetkých používateľov. Stiahnuť si ho môžete prostredníctvom nášho widgetu alebo navštívením Google Play Store.

Disqus Comments Loading...