Brodit: vyhrajte 3x držiak Brodit proClip [SÚŤAŽ]

Spúšťame ďalšiu súťaž na stránke MojAndroid.sk v spolupráci s partnerom Sunnysoft.sk. Vyhrať môžete až tri série držiakov Brodit proClip pre vaše auto a telefón. Švédska firma Brodit pripravila produkt, ktorý je doslova ušitý pre každého. Systém proClip je možné použiť do každého auta a v ponuke sú aj držiaky na Android telefóny a tablety.  Výrobca uvádza viac ako 3,500 klipov. My sme sa rozhodli vyskúšať jeden aktívny držiak a nainštalovať si ho do nášho Android auta, našu recenziu si prečítajte v tomto článku Brodit proClip: aktívny držiak do auta pre Android smartfón alebo tablet.

Tento týždeň začíname súťaž o 3 ks držiaku na telefón a systém proClip do vášho auta. Pravidlá sú jednoduché:

 

1. vyberte si na stránke sunnysoft.sk držiak na váš telefón alebo tablet a systém proClip, ponuku je tu:

2. vyhľadajte si názov držiaka a auta, napríklad: Samsung Galaxy Nexus a Opel Zafira. Spoločne so svojimi kontaktnými údajmi ich zapíšte do nášho dotazníka. Súťaž začína v pondelok 18.6.2012 a končí v nedeľu 24.6.2012 o 23:59:59 hod.

Dotazník spustíte aj naskenovaním QR kódu

3. počkajte na žrebovanie, ktoré sa uskutoční v stredu 27.6.2012, výsledky budú oznámené na stránke MojAndroid.sk. Pred žrebovaním budeme kontrolovať všetky duplikátne odpovede, ktoré budeme automaticky vyraďovať zo žrebovania.

Prajeme vám veľa šťastia.

Disqus Comments Loading...