Je toto očakávané BlackBerry s Androidom a HW klávesnicou?

V posledných dňoch sme vám prinášali čoraz viac informácií o údajnom smartfóne BlackBerry s operačným systémom Android, ktorý spoločnosť už dlhšie pripravuje. Teraz sa zdá, že zariadenie naozaj existuje a do jeho oficiálneho predstavenia naozaj nezostáva veľa času. Bývalý profesionálny zdroj uniknutých informácií @evleaks teraz na svojom účte na sociálnej sieti Twitter naznačil, že zariadenie označené ako BlackBerry Venice mieri k americkému operátorovi AT&T.

Podľa všetkého by sa pod označením Venice malo skutočne skrývať zariadenie od BlackBerry, ktoré ponúkne veľmi známu hardvérovú klávesnicu vo vysúvateľnej podobe. Operačným systémom tohto smartfónu by mal byť Android, čo by možno mohla byť odpoveď pre všetkých fanúšikov, ktorí čakali na zariadenie s kvalitnou hardvérovou klávesnicou a s bohatým obchodom s aplikáciami, ako je to v prípade systému Android.

Hoci o tomto zariadení nemáme žiadne bližšie informácie, aj predchádzajúce indície naznačujú, že BlackBerry skutočne pracuje na podobnom zariadení a najnovšie uniknuté informácie by tieto dohady iba potvrdili. O novom smartfóne ale nemáme žiadne bližšie informácie, a tak je otázne, čo všetko nové BlackBerry ponúkne a či vôbec existuje takýto smartfón so systémom Android.

Zdroj: @evleaks (Twitter) via phandroid

Disqus Comments Loading...