Asus Zenfone 4 má prísť v júli. Asus pripravuje aj ďalšie novinky

Spoločnosť Asus pripravuje novú Zenfone sériu pre rok 2017. Nový smartfón má byť uvedený už v júli (3 mesiace neskôr oproti pôvodným plánom), pričom má ísť o vlajkovú loď spoločnosti – Asus Zenfone 4. Predpokladá sa, že ten o priazeň zákazníka zabojuje podobne ako jeho predchodca, vynikajúcim spracovaním a skvelým pomerom cena/výkon.

Náš tip
Asus ZenPad 3S 8.0: Mierne vylepšený zabudnutý tablet z Computexu

Výrobca bude pravdepodobne preferovať umiestnenie displeja s uhlopriečkou 5,5″. Smartfón má prísť na trh s cenou ľahko pod 500 dolárov. Uvedenie novinky bude mať dôležitú úlohu po stratách mobilnej divízie spoločnosti Asus zo štvrtého štvrťroka 2017.

Náš tip
ASUS ZenFone 3 Max dostáva Android 7.1.1 Nougat

Špekuluje sa tiež o novom smartfóne Asus Zenfone 4 Max. Smartfón má priniesť 5,5″ displej, 3 GB RAM, 32 GB interného úložiska a v otázke procesora hovoria úniky o prítomnosti Qualcomm Snapdragon 630 alebo Snapdragon 660. Asus Zenfone 4 Max prinesie zadný duálny fotoaparát s rozlíšením 12 + 5 Mpix. Predná kamera ponúkne rozlíšenie 8 MPix. Zariadenie dostane systém Android 7.1.1 Nougat s nadstavbou od výrobcu.

V rámci databázy GFXBench bolo odhalené ešte jedno zaradenie s kódovým označením Asus X00ID. Smartfón má obsahovať grafický akcelerátor Adreno 505 a podobne ako model Asus Zenfone 4 Max aj duálny fotoaparát.

Tešíte sa na novinky od Asusu? Zvažovali by ste kúpu nových smartfónov Zenfone 4? Svoje postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom.

Zdroj: gizmochina

Disqus Comments Loading...