Asus ZenFone 3 Deluxe dostáva aktualizáciu na Android 7.0 Nougat

Mnoho používateľov v súčasnosti čaká na aktualizáciu na najnovšiu verziu Android 7.0 Nougat pre svoj smartfón. Takisto na výstave MWC 2017 sme boli svedkami nových modelov práve s touto verziou operačného systému Android. Používatelia rady ZenFone od spoločnosti Asus sa dočkali a aktualizácia na Android 7.0 Nougat mieri momentálne na model Asus ZenFone 3 Deluxe.

Náš tip
Asus ZenFone 3 začína dostávať Android 7.0 Nougat

Aktualizácia s označením V22.40.26.43 pre model ZS550KL prináša práve nové funkcie Androidu vo verzii 7.0 Nougat. Zmien v samotnom prostredí od Asusu je však viac. Aktualizácia odstraňuje systémovú aplikáciu pre zdieľanie a tiež skratky pre Audio Wizard, Splendid, aktualizácie systému či baterku po novom nebudú k dispozícii v menu s aplikáciami. Táto sofvérová aktualizácia tiež odstraňuje funkcie PC Suite a ShakeShake z prostredia ZenMotion, rovnako ako niektoré prednastavené tapety, ktoré nie sú kompatibilné s Androidom 7.0 Nougat.

Akú verziu Androidu momentálne používate vo svojom smartfóne vy? Očakávate tiež aktualizáciu na Android 7.0 Nougat pre váš smartfón alebo ste už jej vlastníkom? Svoje postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom.

Zdroj: gsmarena

Disqus Comments Loading...