Akcia: Tieto platené Android hry a aplikácie sú teraz úplne zadarmo

V Obchode Play znovu prebieha zaujímavá akcia na aplikácie a hry pre Android smartfóny. K dispozícii je množstvo zaujímavých titulov, ktoré sú bežne platené, no teraz si ich môžete nainštalovať do svojho mobilu úplne bezplatne. Čo je najlepšie, aj keď tento výpredaj skončí, aplikácie zostanú vo vašej knižnici. Téme sa venoval portál Android Police.

Odteraz tak za ne už nikdy nebudete musieť platiť, pretože teraz sú úplne zadarmo. Aj keď aplikácie získajú späť svoju pôvodnú cenu. V dnešnom výbere sa nachádzajú zaujímavé aplikácie a hry na stiahnutie z rôznych žánrov. Veríme, že si vyberie každý z vás. Nezabudnite, akcia je časovo obmedzená, a tak by ste si aplikácie mali nainštalovať čo najskôr.

Medzi titulmi, ktoré sú v zľave, sa často objavujú menej známe veci, no niekedy sú tu aj obľúbené aplikácie a hry, ktoré by nemali chýbať ani vo vašom smartfóne s operačným systémom Android. Tieto výbery aplikácií v zľave robíme pravidelne a častokrát sa stáva, že niektoré, ktoré sa tu objavia, v budúcnosti používame.

Pozn: Ide len čisto o zoznam aplikácií a hier, ktoré sú zadarmo. Za ich kvalitu a bezpečnosť neručíme. Preto je vhodné pred inštaláciou v prvom rade pozrieť hodnotenia v obchode Google Play.

Android aplikácie zadarmo

Developer: Livemochas.org
Price: 0,89 €
Developer: Yogesh Dama
Price: 0,69 €
Developer: Cosmic Pie Design
Price: 2,99 €
Developer: Mario Sabogal
Price: 2,69 €
Developer: RevoPlay Universe
Price: 1,89 €

Android hry zadarmo

Developer: Macalaus
Price: 2,19 €
Developer: HONEYDEW
Price: 1,99 €
Developer: Bigshot Games
Price: Free
Developer: Syntaxity
Price: 4,19 €
Developer: Criss Cross Games
Price: 0,59 €
Price: 2,99 €
Developer: Monkey GO Happy
Price: 0,69 €
Disqus Comments Loading...