APLIKÁCIE | SME.sk má nový dizajn, pridáva ďalšie vylepšenia

Aplikácia denníka SME dostala novú aktualizáciu, ktorá vylepšuje celkový používateľský zážitok. Vo verzii 2.0 prináša prepracovaný dizajn, ale aj niekoľko ďalších noviniek.

Najväčšou zmenou, ktorú postrehnete ihneď po otvorení je zmena dizajnu a celkové preusporiadanie aplikácie. Táto je teraz modernejšia a na pohľad príťažlivejšia. Menu s kategóriami článkov, sekciami, či najnovšími a najčítanejšími článkami sa presunulo na ľavý okraj. Aktivujete ho jednoduchým gestom – posunom prsta zľava doprava. Medzi článkami sa dá teraz presúvať rovnakým gestom, platí však aj v opačnom smere. Do aplikácie boli navyše po prvýkrát zaradené aj blogy. Medzi novinkami nájdete tiež vylepšenú fotogalériu, možnosť čítať články na šírku, odstránená bola aj väčšina chýb v článkoch, ktoré bránili prezeraniu na mobiloch. Pre niektorých je nevítanou zmenou obmedzenie prístupu k článkom z Piana. Na rozdiel od predchádzajúcich verzií budete na ich zobrazenie potrebovať už prihlasovacie údaje aktívneho konta.

Celkovo hodnotím aktualizáciu na verziu 2.0 za výbornú, vývojári však musia ešte popracovať na opravách niektorých chýb. Niektorým používateľom údajne aplikácia zamŕza a chýba napríklad aj možnosť zmeniť veľkosť písma. Táto by sa však mala údajne vrátiť už v najbližšej aktualizácii.

Verzia: 3.1.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.1.1
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...