APLIKÁCIE | Polarr: Profesionálny nástroj pre úpravu fotografií

Úprava fotografii už nie je privilégiom počítačov, základné možnosti už teraz môžeme vykonať aj na mobilných zariadeniach s Androidrom. V obchode Google Play nájdeme stovky rôznych riešení pre úpravu fotografii, pričom najnovšie prichádza aplikácia s názvom Polarr Photo Editor. Táto sa za prvé dva týždne od uvedenia môže pochváliť takmer miliónom stiahnutí, tak sa poďme pozrieť, čo nám ponúka.

Používateľské rozhranie aplikácie je segmentované v rohoch displeja, pričom pracovnú plochu si môžete upraviť podľa potrieb. V hornej časti obrazovky sú umiestnené tlačidlá, ktoré zobrazia príslušné nastavenia po bokoch plochy. Ľavá strana obrazovky je určená pre filtre rôznych kategórií, ako je film, umenie a ďalšie. Základná verzia pritom ponúka len niekoľko možností a ostatné si používatelia musia zakúpiť vrámci vnútorných nákupov. Na opačnej strane nájdeme tradičné nástroje, ako je expozícia, kontrast, teplota, deformácia a mnoho ďalších. Každá z týchto možností otvorí ďalšie ovládacie prvky, pomocou ktorých nastavíte ich hodnotu.

Aplikácia ponúka tiež krokmi neobmedzené vrátenie späť, orezanie fotografie, prípadne úpravu farieb cez krivky, HSL, alebo úpravy v špecifických bodoch ako v Lightroome. Polarr tak ponúka naozaj veľmi prepracované možnosti pre úpravu fotografii z vašich mobilných zariadení. Používateľské prostredie je upravené aj pre využitie na tabletoch, kde na väčších displejoch dávajú úpravy väčší zmysel. Aplikáciu si môžete stiahnuť z obchodu Google Play a to bezplatne.

Verzia: 4.6.1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.6.1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...