APLIKÁCIE | Link Bubble – otváranie URL odkazov z aplikácií na pozadí

Nová aplikácia Link Bubble prináša na Android nový spôsob ako môžete otvárať URL odkazy v aplikáciach. Nielenže vám prehliadanie webov spríjemní svojim pekným používateľským prostredím, ale ušetrí aj čas pri ich otváraní. Aplikácia Link Bubble sa totižto po kliknutí na odkaz neotvorí v klasickom okne, ale začne stránku načítavať na pozadí v ikonke podobnej Chat Heads z Facebook Messengeru. Počas toho ako sa budú sťahovať dáta, môžete pôvodnú aplikáciu naďalej používať.

Link Bubble je teda v podstate akýmsi jednoduchým internetovým prehliadačom, ktorý sa otvorí vždy, keď kliknete na URL odkaz z iných aplikácií. Ikonka Link Bubble sa dá premiestňovať a po jej uchopení ponúka aj možnosť zdieľania na Facebooku či iných sociálnych sieťach. Výhodné to je najmä pri aplikáciach ako sú RSS čítačky, z ktorých si môžete na pozadí nechať načítať články, ktoré vás zaujali a neskôr si ich prečítať kliknutím na Link Bubble. Vo free verzii ste však limitovaní len na jeden odkaz a jednu aplikáciu, z ktorej sa budú linky otvárať.

 

Aplikácia disponuje aj vlastným inkognito módom, ktorý pri prehliadaní neukladá históriu ani cookies. Nastaviť môžete tiež to, či sa linky budú zobrazovať automaticky po načítaní alebo nie. Priamo z okna Link Bubble sa dá prepnúť aj do internetového prehliadača Chrome a automaticky sa v článkoch rozpoznajú aj odkazy na Youtube, ktoré môžete jednoducho spustiť pomocou ikonky v hornej časti. Navyše, možné je sledovať aj štatistiky s časom, ktorý ste pri používaní aplikácie ušetrili.

Link Bubble je na obchode Play dostupný zadarmo, no ako sme už spomínali, aplikáciu využijete naplno až po zakúpení PRO verzie. Tá nie je práve najlacnejšou a k dispozícii je za sumu 3,59€. Pred jej zakúpením ale určite odporúčame aplikáciu najskôr vyskúšať.

Disqus Comments Loading...