APLIKÁCIE | DoKostola – Pomocník, ktorý poradí kde a kedy je omša

Slovenská aplikácia DoKostola je výborným pomocníkom pre všetkých kresťanov, ktorí by sa radi zúčastnili na sv. omši. Výborne poslúži najmä vtedy, ak sa nachádzate mimo svojho sídliska alebo v inom meste. Ani to vám už teraz totižto nebráni v tom, aby ste kostol a sv. omšu navštívili. Kde a kedy tak môžete urobiť, to vám povie už samotná aplikácia.

Aplikáciu musím pochváliť za jej výborne spracovanie, z používateľského hľadiska je totižto prehľadná a intuitívna. Zahanbiť sa nedá ani samotným grafickým prevedením, ktoré ide ruka v ruke s odporúčaniami spolčnosti Google a tzv. HOLO dizajnom. Hneď na úvodnej strane sa zobrazí vaša aktuálna poloha a návrhy omší v okolí, ktoré si vymedzíte posuvníkom. Nastaviť je možné diameter od 1 do 50 kilometrov.

Na základe tohto kritéria a dátumu, ktorý vyberiete v hornom menu alebo v kalendári, sa zobrazí zoznam omší usporiadaný podľa času. Využiť je možné ale aj vyhľadávanie podľa obcí či názvu konkrétneho kostola. Nájdete tak ktorýkoľvek kostol Katolíckej cirkvi na Slovensku vrátane adresy, časov bohoslužieb a možnosti navigovať. Aplikácia DoKostola vás navyše upozorní aj na prikázané sviatky.

DoKostola je tak skutočne výborným nástrojom, ktorý dokáže výrazne uľahčiť hľadanie kostola a sv. omší vo vašom okolí, či už ste v rodnom meste alebo mimo neho. Aplikáciu prevádzkuje portál www.DoKostola.sk, stiahnuť si ju môžete zadarmo z obchodu Play.

Verzia: 1.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...