APLIKÁCIE | Cal – Perfektný kalendár od Any.DO

Kalendár patrí u mnohých z vás k najpoužívanejším aplikáciam. Nielenže vám umožňuje mať prehľad o vašich aktuálnych a budúcich akciách či udalostiach, ale predovšetkým udržiava poriadok pri organizácii pracovného a voľného času. Niekto sa uspokojí s klasickým kalendárom od Google, iní zas hľadajú ďalšie pokročilejšie funkcie. Väčšinu používateľov však uspokojí nová aplikácia od populárneho vývojára Any.DO, ktorý má na svedomí rovnomennú to-do aplikáciu. Novinka nesie tentokrát názov Cal a podobne ako Any.DO, vyznačuje sa perfektne spracovaným dizajnom, ale aj užitočnými funkciami.

  

Cal od Any.Do sa vyznačuje integráciou sociálnej siete Facebook, ako aj funkciou pre návrh miesta, kde by sa mohlo stretnutie uskutočniť. Aplikácia je samozrejme prepojená s úlohami pridanými v Any.DO, takže už žiadne povinnosti nepremeškáte a budete o nich vedieť. Cal dokonca upozorní na to, kedy by ste mali na schôdzku vyraziť, cestu vám môže ukázať v navigácii Google Maps. Podporované je aj hlasové oznámenie prostredníctvom asistenta Uber.

 

Aby toho nebolo málo, aplikácia Cal má prehľadné a veľmi pekné používateľské prostredie, ktoré na pozadí dopĺňa fotografia – na každý deň iná. Jednotlivé udalosti je možné upravovať, mazať alebo naopak pridávať. Kalendár môžete tiež synchronizovať s Facebookom, vďaka čomu získate dátumy narodenín vašich priateľov na tejto sociálnej sieti. V kalendári Cal, sa zobrazujú spolu s fotografiou a možnosťou napísať SMS správu, poslať e-mail, zavolať alebo pridať príspevok na nástenku. V spodnej časti nájdete pozvánky na udalosti.

K dispozícii je aj widget, podpora režimu pri orientácii na šírku a samozrejme aj prostredie prispôsobené pre tablety. To všetko úplne zadarmo, priamo z obchodu Play. Dajte nám vedieť, ako sa vám nový kalendár páči.

Verzia: 1.1.7
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.7
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...