Aplikácia Runtastic Sleep Better dopomôže k lepšiemu spánku

Aplikácií na sledovanie spánku je na obchode Play mnoho, no žiadna z nich doteraz nebola od dobre známeho vývojára fitnes aplikácií Runtastic. Práve ten sa po dlhom čase rozhodol pre sprístupnenie novej aplikácie s názvom Sleep Better, ktorá robí presne to, čo by ste od nej mohli očakávať. Sleduje teda spánkový cyklus a na základe vašich spánkových zvykov dokáže určiť, kedy sa máte zobudiť. Samozrejme, Runtastic pridáva aj niekoľko ďalších funkcií, ktoré by bežný používateľ mohol pri každodennom sledovaní spánku oceniť.

Runtastic Sleep Better je zadarmo dostupný pre obidva hlavné platformy iOS aj Android, no k dispozícii je aj platená verzia, ktorú si zakúpite za 4,99 eura. Za túto podľa nás trochu prehnanú sumu, získate niekoľko funkcií navyše. Runtastic v aplikácií umožní sledovať spánkový cyklus a zistiť, ako na váš spánok vplýva napríklad alkohol, káva, stresujúci deň alebo jedlo. Zaznamenať môžete poznámky ku vašim snom a neskôr ich analyzovať. V prémiovej verzii vás okrem aplikácie bez reklám, čakajú napríklad aj pokročilé štatistiky, nastavenia alarmu, 30 nových zvukov, ši možnosť sledovať vplyv fáz mesiaca a ďalších faktorov na spánok.

Aplikácia Runtastic pre sledovanie spánkového cyklu však oproti konkurencii neponúka až tak veľa noviniek. Cena za prémiovú verziu sa nám zdá byť trochu prehnaná a pravdepodobne sa u používateľov nestretne s veľkým pochopením. Každopádne, stále môžu využívať free verziu, a až neskôr sa rozhodnúť, či vám prémiová verzia stojí za spomínaných 5 eur.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

 

Disqus Comments Loading...