Aplikácia HOPIN je dostupná aj v Martine. K dispozícii sú elektromobily Nissan LEAF 2018

Platforma fungujúca na Slovensku od roku 2012 sa veľmi rýchlo rozvíjala najmä vďaka ľuďom, ktorí si obľúbili rýchle a jednoduché objednávanie taxíkov. HOPIN sa vyvíja aj technologicky pridávaním rôznych užitočných funkcií ako napríklad platba kartou, filtrovanie vodičov či firemný profil. Vo februári tohto roka HOPIN rozšíril svoju aplikáciu v hlavnom meste o dva nové profily. Ponúka prepravu štandardným taxíkom v kombinácii s MHD a luxusnejšou prepravou Limo.

Náš tip
Vyskúšali sme vynovenú aplikáciu Hopin. Skvelá zmena k lepšiemu
Náš tip
HOPIN prichádza s vylepšenou aplikáciou a integruje linky MHD Bratislava

 

Dostupná už aj v Martine | Elektromobily

Novinkou je dostupnosť taxíkov prostredníctvom platformy HOPIN už aj v meste Martin. V danom meste vás odvezú elektrické taxíky eAlpha, ktoré svoju službu štartujú v piatok 20. júla 2018. K dispozícii budú elektromobily typu Nissan LEAF 2018. Pre potrebu taxíka tak už nebudete musieť volať dispečing, postačí vám mobilná aplikácia HOPIN, prostredníctvom ktorej sa môžete ekologicky odviezť po meste.

„V dnešnej rýchlej a technicky vyspelej spoločnosti vidíme pokrok na každom rohu. Nechceme stagnovať, práve naopak. Naše služby sa snažíme neustále zlepšovať a posúvať ich na novú úroveň. Chceme byť súčasťou života zákazníkov a prinášať im komfort do cestovania. Tešíme sa z každého jedného nového mesta a veríme, že naša mobilná aplikácia, bude pre nich ďalším krokom k budovaniu smartcities uviedol Martin Baran, spolumajiteľ HOPINu.

Aplikácia HOPIN spolupracuje výhradne s profesionálnymi vodičmi, ktorí spĺňajú všetky legislatívne náležitosti na prevádzkovanie osobnej dopravy – taxislužby. Objednávanie taxíka cez aplikáciu HOPIN je len na pár kliknutí z vášho smartfónu, bez akéhokoľvek telefonovania na dispečing a čakania na spojenie s operátorom, prípadne na voľné auto. V aplikácii zákazník vidí, kde sa vodič nachádza a za aký čas bude pri ňom, ako aj približnú cenu za jazdu.

Náš tip
HOPIN: Ako v praxi využiť zľavové kódy? | NÁVOD
Prihláste sa na odber nášho YouTube kanálu MojAndroid.sk

Novinkou bude tiež poskytovanie služby aj v mestách Prievidza a Bojnicesúčasnosti služby aplikácie HOPIN na Slovensku využívajú zákazníci v mestách Bratislava, Košice, Poprad, Humenné a Liptovský Mikuláš. Od júla sa k nim pridávajú spomínané mestá Prievidza, Bojnice a Martin. Aplikáciu HOPIN pre potreby odvozu taxíkom si môžete stiahnuť zadarmo prostredníctvom Obchodu Play.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...