Antik predstavil vlastný interaktívny set-top box a aplikáciu pre Android TV

Spoločnosť Antik Technology prináša interaktívny set-top box Antik Mini 2S. Ten je plný zaujímavých funkcií, ktoré môžete bez problémov využívať aj na vašej televízii. Ide o funkcie ako archív, videopožičovňa či množstvo televíznych staníc, ku ktorým budete pristupovať cez internet.

Ide tak o prvý takýto kombinovaný set-top box na Slovensku. Kombináciu viacerých pripojení využijete napríklad aj vtedy, keď vám doma vypadne internet. Ak ste predplatiteľom služby od Antiku, tieto interaktívne služby budete mať k dispozícii zadarmo. Špeciálny set-top box Antik Mini 2S dokáže spravovať aj zariadenia inteligentnej domácnosti. Novinka sa bude predávať za 99 EUR.

Okrem toho Antik sprístupnil svoju službu aj pre zariadenia Apple TV a set-top boxy s Android TV. Vďaka tomu budete môcť sledovať obľúbené kanály aj na vašom zariadení s niektorým s týchto operačných systémov. Získate vďaka tomu desiatky televíznych kanálov, vysokú kvalitu obrazu archív, programového sprievodcu, množstvo rozhlasových staníc a možnosť ovládania vašim diaľkovým ovládačom. Fungovanie služby si môžete pozrieť aj na videu nižšie.

Verzia: 1.1.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.6
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...