Akcia: Robotický vysávač Rowenta za túto cenu musí mať každý

Portál AndroidMania spája tie najlepšie ponuky na kvalitné smartfóny, smart hodinky, náramky, slúchadlá a iné zaujímavé zariadenia. Či už ide o ponuky zo slovenských obchodov alebo tých zahraničných. Na www.androidmania.sk vždy nájdete len kvalitné zariadenia za výhodné ceny.

  • Na AndroidMania.sk vždy nájdete len tie najlepšie ponuky
  • Kvalitné a overené zariadenia za super ceny
  • Slovenské aj zahraničné e-shopy, všetko pod jednou strechou

Rowenta Explorer Serie 20

Pre tých, ktorí nemajú hlboko do vrecka, je tu napríklad vysávač známej značky Rowenta. Pre navigovanie v miestnosti používa 3 navigačné prvky – infračervené snímače, nárazník a senzory pre pád zo schodov. O kvalite tohto produktu svedčia aj veľmi pozitívne recenzie.

Vďaka bočným kefám vyškriabe nečistoty z každého rohu. Ponúka 3 režimy upratovania. Režim náhodného kľučkovania, ktorý je vhodný na komplexné plochy. Ďalej režim náhodného upratovania jednej miestnosti, kedy vysávač v náhodnom vzorci upratuje počas 30 minút a režim Edge, ktorý slúži na rýchle upratovanie pozdĺž krajov a stien.

Kompletná ponuka  na AndroidMania.sk

Pre ďalšie zľavy nazabudnite navštíviť web AndroidMania.sk, kde nájdete množstvo zaujímavých zariadení za super ceny. Či už zo slovenských alebo zahraničných obchodov.

Disqus Comments Loading...