Ciferník Real LED Watchface ponúka reálnu imitáciu LED svetiel

Po príchode operačného systému pre inteligentné hodinky, Android Wear, sa na internete objavilo veľké množstvo ciferníkov, ktoré dovolili upraviť vzhľad hodiniek viac menej na akýkoľvek, aký si užívateľ hodiniek želal. Najnovšie sa objavil ciferník – alebo inak watchface, ktorý imituje LED diódy zobrazujúce pozíciu hodinovej, minútovej a sekundovej ručičky. Okrem zobrazenia času ponúka aplikácia aj zobrazenie aktuálnej úrovne nabitia batérie hodiniek, čo je na hodinkách tohto typu užitočný ukazovateľ.

Náš tip
3D ciferník pre vaše Android Wear hodinky | APLIKÁCIE

Autor sľubuje 3D renderované obrázky LED diód, čo vytvára fotorealistické zobrazenie spolu s odrazmi, či tieňmi pri rozsvietení jednotlivých diód. V nastaveniach aplikácie si tiež môžete nastaviť farbu, ktorou sa majú zobrazovať jednotlivé časové indikátory. Nemusíte pritom ostať iba pri jednej farbe a každej “ručičke” ju môžete nastaviť inú. Aplikácia ponúka dva ambient módy, teda módy pre hodinky ktoré šetria energiu. Prvým je zobrazenie všetkých údajov pri nízkej svietivosti, druhý zobrazí iba polohu hodinovej a minútovej ručičky ako dva biele krúžky bez výplne.

Aplikáciu je možné nainštalovať na akékoľvek zariadenie s operačným systémom Android Wear. Nutné je samozrejme spárovanie s telefónom, ktorý má operačný systém Android. iOS totiž aktuálne vlastné ciferníky nepodporuje.

Disqus Comments Loading...