Android Roadshow 2016: poznáme termíny, darčeky pre prvých prihlásených

Obľúbené stretnutie Android fanúšikov pokračuje. Šiesty ročník akcie Android Roadshow prináša naživo najväčšie Android novinky na celé Slovensko. Tento rok navštívime štyri mestá – 2. apríla 2016 Košice (Double Tree by Hilton), 28. mája 2016 Bratislavu (Double Tree by Hilton), 24. septembra 2016 Banskú Bystricu (Hotel Dixon) a 26.novembra 2016 Trnavu (Hotel Holiday Inn). Priamo od výrobcov sa dozviete množstvo zaujímavých informácií, môžete vyhrať hodnotné ceny, spoznať redakciu najčítanejšieho portálu MôjAndroid.sk a zažiť množstvo zábavy. Registrácia aj vstup na akciu je aj tento rok zadarmo! To všetko na Android RoadShow 2016, neváhajte a zaregistrujte sa! Stretneme sa vo vašom meste.

Prečo prísť na Android Roadshow?

Priamo na akcii si budeš môcť vyskúšať najnovšie Android zariadenia predstavené len teraz na MWC 2016 v Barcelone. Presvedčíš sa, ktorý smartfón robí najlepšie fotografie a zažiješ veľa zábavy s príslušenstvom, ako sú inteligentné hodinky a domácnosti, drony, 3D tlačiarne, Smart TV a iné smart hračky. Okrem toho si vyskúšaš na vlastnej koži virtuálnu realitu od rôznych výrobcov a redaktori AndroidFórum ti poradia s každým problémom s Androidom. Presný zoznam partnerov akcie aj jej program zverejníme už čoskoro. Spustili sme predregistráciu s možnosťou získať malý darček pre prvých najrýchlejších.

Darček pre prvých 150 registrovaných a ďalšie skvelé ceny!

Ani tento rok nebudú chýbať zaujímavé ceny pre účastníkov. Vždy v každom mesta sa bude súťažiť o smartfóny, smart hračky,bezdrôtové príslušenstvo a ďalšie ceny (výhry budú upresnené neskôr). Navyše, pre prvých 150 registrovaných ľudí v každom meste dostane od nás malý darček vo forme ochrannej fólie na displej. Náš vyškolený personál vám fóliu nalepí priamo na mieste.

>>> Registrácia zadarmo <<<

Disqus Comments Loading...