SÚŤAŽ s ANDROID MAGAZÍN | vyhrajte slúchadlá Beats Studio

V minulom čísle Android Magazínu sme pre vás pripravili súťaž o slúchadlá Beats Studio, ktoré mohol získať každý čitateľ, ktorý nám vyjadril svoj názor na Android Magazín a správne odpovedal na dve súťažné otázky. Otázky neboli ťažké a nájsť správne odpovede nedalo veľa námahy. Pre kontrolu ich uvádzame znova aj s vyznačením správnych odpovedí:

1. Ktorý z nižšie uvedených názvov neoznačuje model slúchadiel Beats by Dr. Dre:

a. urbeats

b. yourbeats

c. heartbeats

d. powerbeats

 

2. Kto z nižšie uvedených celebrít nespolupracoval so značkou Beats by Dr. Dre pri tvorbe slúchadiel:

a. LeBron James

b. Nicki Minaj

c. Madonna

d. David Guetta

S potešením môžeme konštatovať, že do súťaže sa tentoraz zapojilo oveľa viac súťažiacich, než tomu bolo pri prvej súťaži o nabíjací zdroj Sony. Súťažiacich bolo takmer 600, z tých, ktorí odpovedali správne, sme vyžrebovali jedného, ktorý získava spomínané slúchadlá Beats Studio. Je ním Filip Hoza, víťazovi srdečne blahoželáme.

Nová súťaž o slúchadlá Beats by Dr. Dre

Ak ste v súťaži nevyhrali, alebo ste sa jej nezúčastnili, nebuďte sklamaní. Aj v tomto aktuálnom čísle vám totiž prinášame možnosť vyhrať zaujímavú cenu. Opäť sú ňou slúchadlá a znovu sa jedná o slúchadlá Beats bielej farby. Zapojenie sa do súťaže vám nezaberie viac než pár minút, keďže stačí vyjadriť váš názor na Android Magazín a nemusíte hľadať správne súťažné odpovede. Súťaž nájdete v aktuálnom čísle Android Magazínu, v ktorom je však ešte oveľa viac zaujímavých tém, článkov a rozhovorov. Článok s odkazom na súťažný formulár sa nachádza v decembrovom čísle časopisu Android Magazín na 24. strane.

Update: súťaž vyhodnotíme v ďalšom čísle časopisu Android Magazín 1/2014, ktorý vydáme vo februári!

>> Stiahnite si PDF-Android Magazín December 2013  <<

Internetový časopis Android Magazín je už k dispozícii aj prostredníctvom aplikácie Android Magazín (lite). Je určená pre smartfóny a nájdete ju v obchode Google Play po kliknutí na widget nižšie.

Ak chcete Android Magazín čítať na tablete, môžete použiť aplikáciu Android Magazín

Disqus Comments Loading...