Tiny Thief bude nová hra od Rovio Stars, na trh príde už o týždeň

Rovio Stars je program publikovania hier spoločnosti Rovio. Medzi tituly z tejto dielne patrí napríklad veľmi populárna sada hier Angry Birds, či logicky zameraná hra Amazing Alex. Čoskoro ich doplní aj veľmi zaujímavo vyzerajúci titul Tiny Thief, ktorý spoločnosť predstaví už o týždeň, 11.7.2013. O čom táto hra bude a v čom bude od ostatných odlišná vám samozrejme prezradíme už dnes.

Tiny Thief bude naozaj zaujímavým titulom od populárnej spoločnosti Rovio. Hlavnou myšlienkou celej hry je príbeh malého zlodeja, ktorý si svoj plán na krádež vždy vopred premyslí a až potom ho vykoná. Dej hry sa odohráva vo fantastickom svete, ktorý bude spracovaný do detailnej a kvalitnej grafiky, čo je pre spoločnosť Rovio príznačné. Hoci spoločnosť neprezradila viac detailov, na internete ponúka video, ktoré o hre napovie viac. Pozrieť si ho môžte nižšie.

Ako je aj z videa jasné, spoločnosť nevsadila len na pekne spracovanú grafiku a nápaditý motív, ale aj na humor, ktorý je pri každej operácii v hre prítomný. Už teraz sa tešíme na nový titul od Rovia a o jeho príchode na Android smartfóny a tablety vás budeme informovať hneď, ako to bude aktuálne. Dovtedy sa kochajte uniknutými screenshotmi a priloženým videom.

Zdroj: PhoneArena

Disqus Comments Loading...