HRY | Scheme of Darkness – Skvelá Tower Defense

V prípade, že patríte k fanúšikom kategórie Tower Defense, máme pre vás skvelý tip na Android hru Scheme of Darkness, ktorá pobaví najmä svojou náročnou kampaňou a rozsiahlym obsahom. Okrem toho sa môžete tešiť na 8 špecializovaných veží, 8 druhov vylepšení alebo 8 špeciálnych schopností.

Scheme of Darkness nie je len ďalšou tradičnou tower defense hrou a ponúka celkom zaujímavý prístup k vežiam. Každú je totižto možné vylepšovať za peniaze získané v hre a to v dvoch atribútoch, v dosahu a sile útoku. Takže čím dlhšie hráte, tým je každá veža silnejšia. Okrem tradičných plošinových veží s bleskom alebo ohnivou guľou je dostupná aj napríklad veža, ktorá vyrába troch bojovníkov, ktorí bojujú priamo na ploche a zdržujú nepriateľov. Mierne odlišný je aj princíp. Nepriatelia totižto dorazia na koniec cesty ale tým to nekončí. Musia totižto ukradnúť oheň a vrátiť sa cestou napäť, takže máte ešte príležitosť ich zneškodniť.

Scheme of Darkness ponúka niekoľko odlišností a nových prvkov, čím sa od ostatných tisícok hier tohto typu odlišuje. Hra je dostupná zadarmo a rozhodne ju odporúčame všetkým fanúšikom tohto žánru. Samozrejme, ponúka vnútroherné nákupy, ktoré zjednodušia postup v hre, no nie sú až také nevyhnutné ako v iných prípadoch. Stiahnuť si ju môžete z Google Play napríklad pomocou nášho widgetu nižšie.

Disqus Comments Loading...