Guess My Number!: Súťažte v hádaní čísel

Guess My Number je jednoduchá a zábavná hra od slovenského vývojára, v ktorej sa hráči snažia uhádnuť číslo, ktoré vám aplikácia vyberie. Odhady čísel však nebudú náhodné, pretože pri každom pokuse vám smartfón poskytne určité vodítko, ako blízko ste sa dostali k skutočnému číslu. Hra však nie je vytvorená len pre zábavu, ale má aj vzdelávací účel pre malé deti, ktoré sa učia rozoznávať čísla.

Hra má príjemné a pekne graficky spracované prostredie. Pri prvom spustení si vyžiada zadanie mena, ktoré je neskôr použité v rebríčku najlepšieho skóre. Hlavné menu má k dispozícii dve tlačidlá “Nová hra” a “Top skóre”. Stlačením tlačidla nová hra sa nám zobrazí výber z troch obtiažnosti, ktoré sa odlišujú rozsahom generovaného čísla. Ľahká obtiažnosť vyberá číslo od 0 do 100, stredná od 0 do 500 a ťažká od 0 po 1000. Pri spustení hry sa začne odpočítavať časomiera a vašou úlohou je zistiť číslo, ktoré vygeneroval smartfón.

K nevýhodám aplikácie by sme zaradili len nemožnosť zmeniť používateľské meno, čo sa hodí napríklad vtedy, ak hrajú dvaja hráči na jednom zariadení. Okrem toho sa nám veľmi páčila a hoci je príliš jednoduchá, určite vás na nejaký čas pobaví. Výborné je aj súťaženie o prvé miesto v rebríčku, kde momentálne zastávame druhé miesto. Skúste nás poraziť :). Hra je bezplatne dostupná v Google Play a stiahnuť si ju môžete kliknutím na nižšie uvedený widget. Guess My Number sa bola pridaná aj do súťaže o najlepšiu Android aplikáciu, Android Code.

Verzia: 1.2.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.2
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...